Paspoort naar optimale gezondheid

Aan de hand van jouw persoonlijke klachten bied ik jou een maatwerk herstelplan, met oog voor het werken binnen de 24-uurs zorg.

Gedurende 4 maanden begeleid ik jou tijdens 8 één op één sessies. Daarin ondersteun ik je, middels OERsterke leefstijlinterventies en met de juiste suppletie naar herstel van vermoeidheidsklachten en duurzame optimalisatie van gezondheid. Reviews

Ervaringen van anderen

Zonder enige verwachtingen heb ik een aantal consulten bij Charlaine mogen afnemen. Charlaine neemt klachten serieus en diept deze uit. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor de klachten.


Mijn vermoeidheidsklachten kwamen voort uit het voedingspatroon wat ik had, na op maat gemaakte adviezen en toevoeging van de juiste supplementen voel ik mij energie rijker. Ik ben Charlaine dankbaar! 

Jessica 

Coördinerend begeleider gehandicaptenzorg

Met vermoeidheidsklachten en een lager energieniveau ben ik bij Charlaine langs geweest. Na het intake gesprek zijn er meerdere consults geweest. Door de specifiek op mij afgestemde begeleiding en de voedingsinterventies merk ik al veel verschil.


Charlaine is een echte professional met een passie om mensen te begeleiden.  

Elmer

Projectleider gemeente

Jouw paspoort naar een gezonder normaal

Meer energie

Na 4 maanden heb je gegarandeerd meer energie 

Maatwerk

Een persoonlijk maatwerk herstelplan passend bij het werken binnen de 24-uurs zorg

Deskundigheid

Met een OERsterk coach weet je waar je aan toe bent. Geen geschakel tussen diverse disciplines. 

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!